Over de IJssel Projecten

Samen aan de slag!

Projecten - Handen uit de mouwen!

Over de IJssel Projecten is altijd in beweging! Ben je nieuwsgierig waar Over de IJssel Projecten nu mee bezig is? Kijk op deze pagina.

Heb je vragen of wil je gewoon eens sparren over jouw project? Dat kan! Laat een bericht ​​​​achter en we hebben snel contact.

Gemeente Winterswijk - opgaveteam opzetten

De gemeente Winterswijk wil het opgavegericht werken borgen in de organisatie. Er komt een flexibele pool met medewerkers die leren hoe zij met de samenleving aan de verschillende opgaven kunnen werken. 

Lees meer.

Alifa - (half)jaarplannen welzijnsorganisatie

Alifa is een grote welzijnsorganisatie in Enschede. Ieder half jaar leggen zij verantwoording af aan de gemeente Enschede. Dit proces is constant in ontwikkeling naar steeds integraler werken.

Lees meer.

Moventem - onderzoek en klanttevredenheid

Moventem helpt o.a. gemeenten bij beleids- en organisatieontwikkeling door (klanttevredenheid) onderzoeken. Regelmatig worden deze onderzoeken gedaan door inwoners in groepen te spreken over verschillende onderwerpen.

Lees meer.

Partners Enschede - Structuur in het Sociaal domein

Een groep enthousiaste professionals is met elkaar aan de slag om te kijken of zij gezamenlijk een beweging op gang kunnen brengen om de structuur in het sociaal domein door te ontwikkelen.

Lees meer.

Gemeente Winterswijk - armoedevrij Winterswijk

De gemeente Winterswijk is in 2018 gestart met de eerste opgave: een armoedevrij Winterswijk 2040. Met de samenleving wordt hard aan dit onderwerp gewerkt met geweldige resultaten!

Lees meer.

 Samen aan de slag is het mooiste wat er is! 

'Ieder project is halverwege een ramp.'  En het klopt vaak! Er zijn soms donkere wolken, maar bijna altijd piept de zon er tussendoor en blijkt het de goede kant op de te gaan. Heel belangrijk: afstemmen, open zijn en koers houden!