Over de IJssel Projecten

Samen aan de Slag!

Wie en Wat - Even voorstellen...

Ik ben Noortje Schuddebeurs (1978). Ik ben in het westen geboren en nu bijna 15 jaar in het oosten geaard. Mijn passie is om te bouwen en bruggen te slaan. Bouwen kun je niet alleen, dat doe je samen! Ieder mooi idee heeft de potentie om uit te groeien tot een pracht project. Heel wat van die juweeltjes sneuvelen omdat er geen tijd voor is, geen geld, de verkeerde mensen aan tafel zitten of uiteindelijk blijkt dat de mensen die mee zouden doen toch niet mee doen. En dat is jammer, want met een goede voorbereiding en ruimte om te experimenteren onderweg is de kans groot dat jouw ideeën op een prachtige manier werkelijkheid worden.

Ik heb SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en MWD (Maatschappelijkwerk & Dienstverlening) gestudeerd. Daarnaast ben ik registermediatior, trainer en coach in mijn bedrijf Over de IJssel Mediation. Maar bovenal ben ik een nuchter, verbindend en praktisch mens, een aanpakker. Ik heb heel wat mooie projecten mogen doen en ben creatieve wegen ingeslagen. Wil je meer weten? Klik op één van de kopjes hieronder.

Mijn netwerk is groot. Ik geniet ervan om te kijken welke krachten een mooi idee nodig heeft, zodat het echt van de grond kan komen. Wil je sparren over jouw mooie idee,  (politieke) ambities of wens? Laat een bericht achter. Ik denk graag met je mee!


Noortje Schuddebeurs

 Krachten moet je bundelen, zo maak je plannen alleen maar mooier.

Samen verzet je bergen! Heb je de goede mensen om je heen om dat idee echt goed uit te kunnen voeren? Heb je de kennis en vaardigheden in jouw team om die (politieke) ambitie ook echt van de grond te krijgen?  Ik denk graag met je mee om te kijken wat nodig is jouw project echt neer te zetten!

Over de IJssel Projecten werkt vanuit Zutphen door heel het land.